Skip to content

Woontrend 2023 Wild Wonder

Haal de natuur in huis met Wild Wonder, de Flexa trendkleur van 2023. Een frisse tint die je huis een flinke dosis positiviteit en frisheid geeft.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2023 Wild Wonder

Wonderen van de natuur Magie in huis

In de woontrends van 2023 zien we veel verschillende natuurtinten in huis. Wild Wonder, dé Flexa trendkleur van het jaar 2023 is een positieve, natuurlijke geeltoon die zijn inspiratie vindt in de natuur om ons heen en ons interieur verbindt met buiten. De rust en vrijheid die de natuur ons geeft, heeft positieve invloed op onze geestelijke gezondheid: een perfecte kleurtint dus om toe te voegen aan je interieur.

Woontrend 2023 Wild Wonder

Wild Wonder trendkleur Een subtiel detail of groot statement

Jij kiest: voeg je de Wild Wonder woontrend van 2023 op gedurfde wijze toe aan je woonkamer of eethoek? Of ga je voor een subtiel detail. Pak uit door een van de muren in deze lichte geeltint te schilderen voor een écht kleurstatement. Liever wat minder prominent? Met een eetkamerstoel, bijzettafel, kunstwerk of set eetkamerstoelen bereik je met kleine kleuraccenten ook al een groots effect.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Woontip: zo combineer je Wild Wonder

Combineer de positieve, natuurlijke kleurtint op een speelse manier in het interieur door met verschillende kleurvlakken te werken. Zo creëer je diepte en eenheid in het trend interieur van 2023. Het veelzijdige karakter van Wild Wonder maakt deze kleur bovendien goed te combineren in allerlei verschillende paletten: mix met vergrijsde groentinten voor een natuurlijke touch of ga voor hotel chique vibes door te mixen met aardse rood- en bruintinten.

Trendkleuren
 • Flexa Wild Wonder
  Flexa
  Wild Wonder
 • Flexa raw 6
  Flexa
  Raw 6
 • Flexa raw 8
  Flexa
  Raw 8
 • Flexa Soothing Moss
  Flexa
  Soothing Moss
 • Flexa Airy Foliage
  Flexa
  Airy Foliage

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl