Skip to content

Avolt bij Eijerkamp

Ontdek de complete Avolt collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Avolt Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Avolt

Esthetische, functionele designs voor huizen, kantoren, winkels en openbare ruimtes: de producten van Avolt. Dit Zweedse merk streeft naar verandering door gebruik te maken van gerecyclede kunststoffen en milieuvriendelijke verpakkingen. En dankzij de ruime keuze in kleuren passen de items van Avolt in iedere ruimte. Benieuwd naar de collectie? Ontdek Avolt nu online of kom langs bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Minimalistisch & functioneel: Avolt Square 1

Stekkerdoos Square 1 is ontworpen vanuit de overtuiging dat standaardelektronica esthetisch, mooi en functioneel moet zijn zonder afbreuk te doen aan architectonisch ontwerp. Dit ontwerp is geïnspireerd op ‘Square Circle Triangle’ van Bruno Munari en gebaseerd op fundamentele basisvormen. Dankzij de 1,8 meter lange, flexibele kabel met exclusieve afwerking, op maat ontworpen stekker, drie stopcontacten en twee USB-poorten kun je met Square 1 alle kanten op. En het geïntegreerde magneet maakt dat je hem gemakkelijk aan een muur of onder een bureau bevestigd. Ontdek Square 1 nu bij Eijerkamp!

De missie van Avolt

De ontwerpfilosofie van Avolt is minimalistisch en komt voort uit fundamentele basisvormen waarvan we weten dat ze de tand des tijds doorstaan. Elk Avolt-product is een eerbetoon aan de eenvoudige vormen waar men al eeuwenlang op vertrouwt. De missie van Avolt is om een ​​nieuwe standaard te zetten voor woningen, kantoren en openbare ruimtes.

Avolt bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de unieke ontwerpen van Avolt op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Advies nodig? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droominterieur met jouw favoriete Avolt producten. Ontdek Avolt nu bij Eijerkamp!

Lees meer