Skip to content

Bijzettafels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle bijzettafels in onze winkels & online. Met persoonlijk interieuradvies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Snel in huis RUIM 200 BIJZETTAFELS

Snel je nieuwe bijzettafel in huis? Ruim 200 bijzettafels zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
voorraad bijzettafel Eijerkamp

Bijzettafels

Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in je huis. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse uitvoeringen, maten en kleuren van uiteenlopende merken. Of je nu op zoek bent naar een houten, glazen of rieten tafel. Bezoek onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of shop jouw nieuwe bijzettafel online!

Bijzettafel: functioneel en stijlvol

Een bijzettafel kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden binnen de ruimte. Een multifunctioneel tafeltje dat elke ruimte een trendy en sfeervolle uitstraling geeft. Met de keuze uit meer dan 250 items vind je bij Eijerkamp eenvoudig een bijzettafel dat aan jouw woonwensen voldoet. Handig als extra bijzetter naast de bank, voor het tentoonstellen van jouw mooiste decoratie, of als origineel nachtkastje naast uw bed. En kun je geen geschikte salontafel voor jouw woonkamer vinden? Wat dacht je van een bijzettafel (of meerdere) als eyecatcher in de zithoek? Met de bijzettafels van Eijerkamp kun je alle kanten op!

Méér dan 250 bijzettafeltjes

Van een boomstam bijzettafel tot een design bijzettafel van Bert Plantagie. Uit de ruime collectie tafeltjes kan het lastig zijn een keuze te maken die geheel aansluit bij jouw wensen. Voor een trendy exemplaar raden we je een stoere bijzettafel van Dutchbone aan. Niet alleen stoer, maar ook zeer sfeervol en warm door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Liefhebber van een landelijk en romantisch interieur? Met de landelijke bijzettafeltjes van Henders en Hazel maak je het interieur helemaal af! Houd je van een strak design? De strakke tafeltjes van Leolux zijn praktische en ware eyecatchers in een modern interieur. Bij Eijerkamp vind je bijzettafels die gezien mogen worden in elk interieur!

Bijzettafel kopen bij Eijerkamp?

Een bijzettafel gevonden die perfect past bij jouw persoonlijke woonstijl? Bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan. Ben je er nog niet helemaal uit? Onze adviseurs helpen je tijdens persoonlijk interieuradvies graag met het kiezen van het juist tafeltje, passend bij jouw interieur en budget. Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze winkels. Samen met jou vinden we een geschikte bijzettafel voor jouw interieur!

Lees meer