Skip to content
Bert Plantagie Aiven Eettafel
Bert Plantagie Aiven Eettafel
Vanaf 2146.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Aiven Eettafel
1/14
Item 1 of 14

Bert Plantagie Aiven Eettafel

Vanaf 2146.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Aiven Eettafel

Eetkamertafel Aiven: een ontwerp van meubelontwerper Hans Daalder (1963) in samenwerking met het bert plantagie designteam. Het ranke buizenframe dat het tafelblad ondersteunt, wordt gekenmerkt door zijn geometrische vormen en vormt een schitterend contrast met de strakke lijnen van het tafelblad. Om onderstel en blad met elkaar te verbinden en het geheel een chique uitstraling te geven, is gekozen voor een zachte, afgeronde randafwerking.

Het tafelblad van de Aiven is uit te voeren in drie verschillende materialen, te weten: hout, keramiek en innovatief Dekton. Dit relatief nieuwe materiaal is vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en zeer gebruiksvriendelijk. Dekton is kras- en hittebestendig en eenvoudig te reinigen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor toepassing op tafelbladen. Aiven is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tafelbladen.

Ontdek de materialen en mogelijkheden van eetkamertafel Aiven van bert plantagie in onze bert plantagie stores in Zutphen & Veenendaal!

Bert Plantagie Aiven Eettafel
Bert Plantagie Aiven Eettafel