Skip to content
Bert Plantagie Oval Eettafel
Bert Plantagie Oval Eettafel
Vanaf 2097.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Oval Eettafel
1/19
Item 1 of 19

Bert Plantagie Oval Eettafel

Vanaf 2097.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Oval Eettafel

De bert plantagie Oval eettafel is een creatie van designer Stefan Steenkist, cum laude afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. In zijn ontwerpen staan aandacht voor functionaliteit, comfort en kwaliteit centraal. Zo ook in de Oval, met het krachtige onderstel in de vorm van een zuil en het rondgevormde tafelblad, voor een maximaal aantal zitplekken! 

Eettafel Oval van bert plantagie is uit te voeren in diverse materialen en kleursamenstellingen. Om een eetkamertafel te kiezen die perfect in het interieur past kent de tafel tevens diverse vormen, afmetingen en afwerkingsmogelijkheden. Ontdek alle mogelijkheden van bert plantagie eettafel Oval in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1580231
Hoogte 77 cm
Diepte 115 cm
Lengte 220 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Hout
Kleur White Wash
Merk Bert Plantagie
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000373870
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer