Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Dome Deco Curve Hocker
1/12
Item 1 of 12

Dome Deco Curve Hocker

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Dome Deco Curve Hocker

Hocker Curve van Dôme Deco: een luxueuze toevoeging aan de woonruimte. Deze halfronde hocker dankt zijn naam logischerwijs aan zijn elegante ronde vormen. Een ingetogen en bescheiden ontwerp, extravagant dankzij zijn opvallende stoffering. Een hocker die uitstekend dienst doet als extra zitplaats, maar an sich een opvallend artwork in de woonruimte is. 

Naast getoonde uitvoering in stof Supersenual in groen, is Curve uit te voeren in een breed scala van andere stoffen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden van dit chique design in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637873
Breedte 68 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 155 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Groen
Merk Dome Deco
Woonstijl Landelijk, Modern
Barcode 5414617181765
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Curve serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Meer van dit merk Dome Deco Meer van dit merk
Bekijk alles van Dome Deco