Skip to content
DTP Home Timber Set van 2 Zuilen
DTP Home Timber Set van 2 Zuilen
499.-
Vergroten
  • DTP Home Timber Set van 2 Zuilen
1/1
Item 1 of 1

DTP Home Timber Set van 2 Zuilen

499.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over DTP Home Timber Set van 2 Zuilen

Timber bijzettafelset uit de collectie van DTP Home geeft je interieur een speels en stijlvol effect. De bijzettafels hebben een stoer contrast door het lichte eiken in combinatie met het zwart metalen frame. Door het open onderstel en de diverse hoogtes krijgen de tafels een ruimtelijk effect. Plaats de zuilen in de woonkamer of in de hal om zo jouw interieur een speelse touch te geven!

Shop Timber bijzettafelset uit de collectie van DTP Home nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer TC 320904
Vorm Vierkant
Materiaal Mixed Wood, Metal
Kleur Brown
Merk DTP Home
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen