Skip to content
EYYE Juno Fauteuil
EYYE Juno Fauteuil
Vanaf 1549.-
Vergroten
  • EYYE Juno Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

EYYE Juno Fauteuil

Vanaf 1549.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over EYYE Juno Fauteuil

Een luchtig en open karakter is waar je fauteuil Juno van EYYE direct aan herkent. Designer Marike Andeweg (1978) creëerde met Juno een ware eyecatcher, dankzij haar zachte zitkuip en opvallende designpoot. Doordat de armleuningen ontbreken krijgt de fauteuil een open uitstraling en nodigt deze uit om te gaan zitten. Bijzonder detail: het speelse frame dat bewust zichtbaar is gelaten en de vloeiende vorm van de Juno fauteuil laat zien. Tevens draagt het frame bij aan een goede ondersteuning van het lichaam, waardoor je subliem zitcomfort ervaart.

Fauteuil Juno is volledig naar wens samen te stellen uit talloze rijke stoffen en leersoorten. Het frame is leverbaar in glanzend aluminium of een van de matte kleurtinten. 

Kom proef zitten bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en ontdek de vele mogelijkheden die EYYE Juno fauteuil te bieden heeft!

EYYE Juno Fauteuil
EYYE Juno Fauteuil