Skip to content

vtwonen make-over 3 voorjaar 2024

vtwonen stylist Liza geeft het interieur van Janine & Tim een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Swipe voor het eindresultaat!

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Liza Wassenaar
vtwonen stylist
gezien op tv
Zware accenten & stoere materialen in woonstijl Puur Natuur

"Door rust en warmte te combineren met stoere materialen en zware accenten ontstaat een fijne thuishaven in woonstijl Puur Natuur. Zowel de zit- als de eethoek zijn een perfecte combinatie van zachtheid en stoere elementen. De Wessel hoekbank met ronde vormen en het eigentijdse vloerkleed doorbreken de rechte lijnen van de ruimte. De ovale eettafel wordt omringd door de stijlvolle eetkamerstoelen van Skovby.”

Kleurenpalet
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe
  • Flexa Camouflage Green
    Flexa
    Camouflage Green

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels