Skip to content

vtwonen make-over 3 najaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Fietje Bruijn vtwonen stylist
vtwonen make-over 3 najaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 3 najaar 2019 eethoek

Joey & Miranda 'Hij houdt van donkere kleuren, zij is gek op zachte tinten'

Joey en Miranda wonen, samen met hun zoontje Milan van 3 maanden, al een paar jaar in een eengezinswoning in Houten. Tijdens een verbouwing hebben ze het groots aangepakt, maar toch voelt het gezin zich niet thuis in hun eigen huis. Ze twijfelen zelfs of ze wel de juiste keuzes hebben gemaakt.

vtwonen make-over 3 najaar 2019 woonkamer

EENGEZINSWONING In Houten

De keuken, waar Joey en Miranda ooit zo verliefd op werden, lijkt nu de boosdoener van het woonprobleem. En dat is niet het enige pijnpunt: de woonstijlen van het stel liggen mijlenver uiteen. Hij gaat het liefst voor donkere kleuren en veel hout terwijl zij dol is op zachte kleuren en veel licht in huis. Stylist Fietje Bruijn schiet te hulp om beide woonsmaken te combineren tot een heerlijk gezinshuis waar de bewoners weer helemaal verliefd op worden. Bekijk hier het resultaat!

vtwonen make-over 3 najaar 2019
vtwonen make-over 3 najaar 2019
Interieuradvies bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Extra leefruimte met Verasol

Om meer woonruimte te creëren én het huis lichter te maken koos vtwonen stylist Fietje voor een Verasol Profiline tuinkamer aan de woning van Joey en Miranda. Hiermee ontstaat er zonder een grote verbouwing zeeën aan extra leefruimte. Met grote glazen schuif- en zijwanden, op maat gemaakte en Eijerkamp meubels creëerde vtwonen stylist Fietje een beschutte binnentuin waar je het hele jaar gezellig borrelt en eet met vrienden, de grote woonwens van Joey en Miranda!

Lees meer over Verasol Profiline alle Verasol tuinkamers
Verasol in vtwonen make-over
 vtwonen make-over 3 najaar 2019
 vtwonen make-over 3 najaar 2019
vtwonen make-over 3 najaar 2019

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?