Skip to content

vtwonen make-over 5 najaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 5 najaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 5 najaar 2019 eethoek

Mark & Thijs 'De een houdt van antiek, de ander van retro'

Mark (43) woont al twintig jaar met veel plezier op de woonboerderij van zijn voorouders in Noordeloos. Toen Thijs (54) zes jaar geleden bij Mark introk leek het huis op één groot antiekmuseum. Thijs heeft wat antiek weggehaald, wat retro toegevoegd en inmiddels zijn ze de boerderij naar hun gezamenlijke woonwensen aan het opknappen. Met wat compromissen komen ze een heel eind, maar toch blijft de woonkamer een onrustig samenraapsel zonder een écht gezellige sfeer.

vtwonen make-over 5 najaar 2019 fauteuil

Woonboerderij In Noordeloos

Mark kenmerkt zijn stijl als antiek landelijk. Door de plattelandse omgeving ziet hij binnen en buiten graag samensmelten. Het liefst voegt hij daar klassieke meubels en Delfts blauw aan toe. Thijs houdt echter van retro, modern en design. Het liefst hangt hij de wanden vol met schilderijen en andere kunst en experimenteert hij met kleur, bij voorkeur in roodtinten. Stylist Frans gaat de uitdaging aan de om de verschillende stijlen en woonwensen van Mark en Thuis samen te voegen. Met een flinke dosis lef creëert hij een interieur waar de bewoners zich beide weer thuis voelen. Bekijk hier het resultaat!

vtwonen make-over 5 najaar 2019
vtwonen make-over 5 najaar 2019
vtwonen make-over 5 najaar 2019
vtwonen make-over 5 najaar 2019
vtwonen make-over 5 najaar 2019

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?