Skip to content

vtwonen make-over 9 najaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 9 najaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 9 najaar 2019 eethoek

Kiril & Nalja 'Hij houdt van strakke lijnen, zij van klassiek'

Najla en Kiril wonen samen met hun kinderen Maurits en Casper in oud, statig pand in Den Haag. Na een lange zoektocht van 1,5 jaar kocht het stel hun ultieme droomhuis: een herenhuis in Den Haag. Na een grote verbouwing van maar liefst drie maanden was het huis klaar om bewoond te worden, maar van een inrichting waar Najla en Kiril allebei blij van worden is het nooit gekomen.

vtwonen make-over 9 najaar 2019 fauteuil

Herenhuis In Den Haag

Door de grote ruimtes in huis is het voor het stel lastig om een goede indeling te vinden. Daarnaast liggen de woonsmaken van Najla en Kiril mijlenver uit elkaar: zij is dol op klassieke elementen, felle kleuren, Mediterrane invloeden en grote kroonluchters terwijl hij houdt van strakke lijnen, frisse kleuren en veel wit met een zwarte touch. Aan stylist Frans de taak om de woonsmaken van Najla en Kiril samen te brengen in een interieur waar een plek is voor het hele gezin en iedereen zich thuis voelt. Bekijk hier het resultaat!

vtwonen make-over 9 najaar 2019
vtwonen make-over 9 najaar 2019

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?