Skip to content

vtwonen make-over 9 voorjaar 2017

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 9 voorjaar 2017 woonkamer
vtwonen make-over 9 voorjaar 2017 eethoek

Müge & Marvin 'Zij houdt van wit, hij van kleur'

Müge en Marvin wonen in een huis in Amsterdam. Ze zijn dolblij met hun huis en de patio als middelpunt, maar vinden deze indeling tegelijkertijd ook lastig sfeervol in te richten. En de voorliefde van Müge voor wit, wit en nog eens wit helpt daar ook niet bij. Het stel is al dertien jaar samen en hunkert naar een sfeervol thuis. Ze slagen er niet in de patio bij het huis te betrekken en het witte interieur sfeervol te maken.

vtwonen make-over 9 voorjaar 2017 fauteuil

UIT AMSTERDAM

Müge houdt van strak, modern, zacht en licht. Bij een bezoek van vrienden en familie steekt ze graag veel kaarsen aan. De inrichting moet volgens haar een zachte uitstraling hebben. Marvin houdt juist van industrieel, maar wel met veel kleur. Ook hij kijkt uit naar een woonkamer met een warme uitstraling. Hoe brengt vtwonen stylist Marianne de voorkeur voor kleur en wit samen in één interieur?

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?