gratis verzending vanaf € 500

vtwonen make-over 1 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 1 voorjaar 2019 woonkamer

Farida & Mohammed 'Zij houdt van Scandinavisch, hij van modern'

Farida en Mohamed leerden elkaar acht jaar geleden kennen tijdens het uitgaan en stapten anderhalf jaar later in het huwelijksbootje. Na de bruiloft besloot het stel te emigreren naar Indonesië, maar door familieomstandigheden moesten de twee al snel terugkeren naar Nederland. Nu, vele verhuizingen én drie kinderen verder, hebben Farida en Mohamed hun droomhuis gevonden: een nieuwbouwwoning in Utrecht.

NIEUWBOUWHUIS IN UTRECHT

Hoewel ze verliefd zijn op het huis, wil het met de inrichting nog niet lukken. De ruimte is te groot voor de meubels die ze hebben en door het smaakverschil tussen de twee weten ze niet waar ze moeten beginnen. Farida ziet zich het liefst wonen in een warm en licht interieur waarin de Marokkaanse roots van het stel ook zichtbaar zijn, terwijl Mohamed houdt van modern, strak én een huis vol slimme gadgets. Een mooie uitdaging dus voor stylist Frans Uyterlinde! Bekijk hier het resultaat!

Lees meer

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?