Skip to content

vtwonen make-over 5 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 5 voorjaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 5 voorjaar 2019 eethoek

Sabrina & Brian 'Zij houdt van klassiek, hij van stoer'

Sabrina en Brian wonen, samen met zoontje Julian, sinds december 2018 in een ruime patiowoning in Almere. Door omstandigheden én door het grote smaakverschil tussen de twee laat de inrichting van hun nieuwe woning nog op zich wachten. Want waar Sabrina houdt van romantisch klassiek, en gek is op natuurlijke tinten, houdt Brian juist van beton, stoere elementen en robuuste meubels. Het gevolg? Een smaakverschil waar de twee niet uitkomen en te kleine meubels in een groot huis.

vtwonen make-over 5 voorjaar 2019 wandkast

PATIOWONING IN ALMERE

Niet lang nadat het stel elkaar leerde kennen, gaan Sabrina en Brian samenwonen. Eenmaal in verwachting kopen de twee een ruimte patiowoning in Almere met ruimte voor een groot gezin. Maar door omstandigheden lijkt het gezin met de komst van Julian compleet te zijn. Door de hectische periode die achter ze ligt, is het er niet van gekomen van het huis een heerlijk thuis te maken. Nu de rust is teruggekeerd, is het tijd voor een frisse start. Aan stylist Marianne de taak om de smaken van het stel samen te brengen én een slimme indeling te bedenken. Bekijk hier het resultaat!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?