Skip to content

vtwonen make-over 7 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 7 voorjaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 7 voorjaar 2019 eethoek

Colline & Ron 'Zij houdt van industrieel, hij van hoogglans wit'

Ron en Colline wonen samen met hun drie kinderen, in een rijtjeshuis in Den Haag. Door de uiteenlopende woonsmaken is het de twee nog niet gelukt om een interieur te creëren waar ze allebei blij van worden. Daarnaast zorgen de grote raampartij in de woonkamer en de open keuken voor een uitdaging: het lukt Colline en Ron niet om van deze lichte, open ruimte een gezellige en knusse leefruimte te maken.

vtwonen make-over 7 voorjaar 2019 wandkast

RIJTJESHUIS IN DEN HAAG

Colline is gek op kleur en woont het liefst in een stoer en industrieel interieur. Witte muren zijn voor haar een echte no-go! Ron daarentegen is gek op hoogglans wit en gaat vooral voor functionele meubels waarin zijn geliefde gadgets een prominente plek krijgen. Styliste Eva van de Ven schiet te hulp en gaat aan de slag om de smaken van het stel samen te brengen én een slimme indeling te bedenken. Bekijk hier het resultaat!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?