Skip to content

vtwonen make-over 1 voorjaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Hoekwoning In Den Bosch

Peggy en Henk wonen, samen met hun twee kinderen, in hun droomhuis in Den Bosch. De speelse indeling van het huis, de tuin én de ligging dichtbij de binnenstad maakten dat ze vijf jaar geleden op slag verliefd werden op de woning. Toch worden ze het over één ding niet eens: de inrichting van hun droomhuis. Stylist Frans schiet te hulp om de woonwensen van het stel samen te brengen in een sfeervol interieur waarin ze zich beide thuis voelen.

Peggy & Hank 'Zij houdt van kleur, hij van strak'

Met twee paar linkerhanden en de angst om knopen door te hakken, lukt het Peggy en Henk niet beslissingen te maken. Het gevolg? Een rommelig interieur waarin woonitems uit hun oude appartement gemengd zijn met achtergebleven meubels van de vorige bewoners. Tel daar een smaakverschil bij op, hij houdt van een strakke inrichting, terwijl zij gek is op kleur en gezelligheid, en een woonprobleem is ontstaan. Gelukkig weet vtwonen stylist Frans de stijlen van het stel bij elkaar te brengen en Peggy en Henk weer verliefd te maken op hun huis. Bekijk hier het eindresultaat!

vtwonen make-over 1 voorjaar 2020

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 1 voorjaar 2020
vtwonen make-over 1 voorjaar 2020
vtwonen make-over 1 seizoen 12
vtwonen make-over 1 voorjaar 2020
vtwonen make-over 1 voorjaar 2020
vtwonen make-over 1 voorjaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?