Skip to content

vtwonen make-over 8 voorjaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 8 voorjaar 2020 woonkamer
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020 Qliv Cross eetkamertafel

Stadsvilla in Bussum

Norbert en Linda wonen samen met zoon Daan in een vrijstaande villa in Bussum. Waar Norbert op slag verliefd werd op de grote woning moet Linda nog steeds wennen aan de vele ruimte in huis. Na een flinke verbouwing, die volledig door Norbert zelf werd gedaan, is de basis klaar. Tijd dus voor het interieur, maar door het smaakverschil tussen de twee en een meningsverschil over de perfecte indeling komen ze daar samen niet uit. Over één ding zijn ze het in ieder geval wel eens: het ontbreekt aan gezelligheid. Stylist Marianne schiet te hulp!

vtwonen make-over 8 voorjaar 2020 fauteuils

Norbert & Linda 'Hij houdt van wit, zij is gek op kleur'

Aan de stadsvilla van het gezin was maar liefst 40 jaar lang niets gedaan: overal zaten bruine tegeltjes aan de muur en de woning was zeer gedateerd. Na een ingrijpende verbouwing is er een strakke basis ontstaan waarin de authentieke details van het huis bewaard zijn gebleven. Nu is het tijd voor het interieur: zij houdt van kleur, hij van wit. Daarnaast worden Norbert en Linda het niet eens over de ideale indeling van de verschillende ruimtes. Gelukkig weet Marianne daar wel raad mee! Bekijk hier het eindresultaat!

vtwonen make-over 8 voorjaar 2020
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020
vtwonen make-over 8 voorjaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?