Skip to content

vtwonen make-over 1 winter 2018

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 1 winter 2018 woonkamer
vtwonen make-over 1 winter 2018 eethoek

Monique & Oscar 'Van rijtjeshuis naar 2-onder-1-kap'

Nadat Monique en Oscar dertien jaar in een rijtjeshuis in Enkhuizen hebben gewoond, maken ze nu de stap naar een grotere woning. Zo’n 350 meter van het huidige huis, en precies tegenover het huis van Oscar’s zus Desi, vonden ze een nieuwe woning. Samen met hun twee zonen verhuizen ze naar een twee-onder-een-kap met tuin aan het water. Hoewel de ligging van de woning perfect is, moet er aan de inrichting nog veel gebeuren.

vtwonen make-over 1 winter 2018 fauteuil

UIT ENKHUIZEN

Bijna dagelijks verandert Monique haar interieur, maar toch vinden Monique en Oscar het moeilijk om door de oubollige sfeer van het huis heen te kijken en zelf een goede basis te bedenken. Woonspecialist Lotte Eijerkamp maakt in onze woonwinkel samen met stylist Frans Uyterlinde een plan voor de inrichting van de toekomstige woning in de hoop dat het gezin rust kan vinden in het nieuwe huis. Met hulp van zus Desi, haar neefjes en het vtwonen team zorgen ze dat de verhuizing vlekkeloos verloopt en het huis direct een fijn thuis wordt.

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?