Skip to content

vtwonen make-over 2 winter 2018

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 2 winter 2018 woonkamer
vtwonen make-over 2 winter 2018 eethoek

Esther & Wesley 'Van huis in de binnenstad naar eengezinswoning'

Nadat Esther en Wesley elkaar twee jaar geleden leerden kennen, trok Esther al snel in bij het eerste huurhuis van Wesley in het centrum van Gouda. Nu, anderhalf jaar later, heeft het stel hun eerste koopwoning gevonden in Gouda én is er een kindje op komst. Terwijl ze druk bezig zijn met plannen maken voor de inrichting van het nieuwe huis komt het mooie nieuws: Esther is zwanger! Naast blijdschap zorgt dit nieuws ook voor de nodige stress: op het moment dat Esther hoogzwanger is en bijna moet bevallen, krijgen ze de sleutel van hun nieuwe eengezinswoning.

vtwonen make-over 2 winter 2018 fauteuil

UIT GOUDA

Hoewel Esther de handigste van het stel is, kan ze door haar zwangerschap weinig meehelpen met de verhuizing en omdat Wesley twee linkerhanden heeft komt de hulp van het vtwonen team als geroepen. Stylist Eva van de Ven maakt samen met woonspecialist Lotte Eijerkamp in onze woonwinkel een plan voor de nieuwe woning en gaat samen met de zwager en vriend van Wesley, de vader van Esther en het vtwonen team aan de slag om van het huis een fijn gezinshuis te maken voor het nieuwe gezin.

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?