• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Landelijk najaar 2019 vtwonen Stijl Studio Landelijk najaar 2019

Landelijk

vtwonen Stijl Studio Landelijk

Welkom in een oase van groen in de vtwonen Stijl Studio Landelijk! In dit frisse interieur vol groen woongeluk geniet je thuis van het buitenleven. Een mix van uiteenlopende planten, natuurlijke materialen als rotan en hout, verschillende verweerde stoffen en een ton-sur-ton kleurenpalet van groentinten vormt de basis voor deze landelijke woonstijl waarin de liefde voor natuur duidelijk zichtbaar is. 

vtwonen Stijl Studio Landelijk zithoek

Verrassende indeling met XXL plantenbak

De verrassende indeling van vtwonen Stijl Studio Landelijk maakt de woonruimte behaaglijk. Het zitgedeelte wordt met een XXL plantenbak en sidetable afgescheiden van de intieme eethoek. Deze groene scheidingswand creëert een spannende dieptewerking in het interieur én is een gemakkelijke manier om twee verschillende woonfuncties van elkaar te scheiden. Daarnaast biedt deze plantenmuur ruimte om al je favoriete kamerplanten te verzamelen. Door ze te groeperen maak je een krachtig groenstatement in je interieur en creëer je het echte urban gardening gevoel!

Tip van de stylisten:
Door de eettafel te omarmen met een groene plantenmuur en een L-vormige eetkamerbank creëer je een intieme eethoek. Door te kiezen voor kleine poefs in plaats van eetkamerstoelen met een hoge rugleuning behoud je in de knusse hoek wel een aangenaam gevoel van ruimte en flexibiliteit.

meer vtwonen Stijl Studio's

vtwonen Stijl Studio Landelijk eethoek

Multifunctionele meubels

De grootste verrassing in vtwonen Stijl Studio Landelijk vind je in de eethoek. Achter het zitgedeelte, waar de stoere grijsblauwe vtwonen bank de blikvanger is tussen het vele groen en de natuurlijke materialen, gaat een verrassende eethoek schuil. Multifunctionele meubels spelen hier een grote rol: de buffetkast dient niet alleen als opbergmeubel, maar is ook je persoonlijke rariteitenkabinet door deze te decoreren met dierbare accessoires. En denk eens out-of-the-box met poefs rond de eettafel. Hiermee creëer je niet alleen een speelse sfeer in de eethoek, de poefs schuif je ook gemakkelijk bij in de zithoek wanneer er visite is. Juist door meubels meerdere functies te geven, richt je je interieur optimaal in en heb je alles bij de hand om comfortabel te wonen!

Tip van de stylisten:
Door de muur achter de kast in dezelfde tint te schilderen als de kast valt het meubel weg tegen de muur en krijgt de inhoud de aandacht die het verdient. Wil je al je accessoires net dat beetje extra geven? De buffetkast in vtwonen Stijl Studio Landelijk is voorzien een zwarte roedeverdeling in het glas. Wanneer je er op een andere manier naar kijkt zie je talloze lijsten waarachter accessoires en servies prachtige ingelijste kunstwerken worden!

vtwonen Stijl Studio Landelijk opbergkast

 

Fris kleurenpalet met terra accenten

Het kleurgebruik in de vtwonen Stijl Studio Landelijk is fris en rustig. Met de toevoeging van linnen stoffen, versteend hout, rotan en touw wordt de onmisbare natuurlijke touch aan het zachte kleurenpalet toegevoegd. Naturellen en terracotta accenten zorgen dat het interieur warmte uitstraalt. Door de grote groene planten zijn meer kleuraccenten overbodig: het frisse groen doet zijn werk en brengt leven in het interieur! 

kleuren & materialen vtwonen Stijl Studio Landelijk

Tip van de stylisten:
Door her en der een verfrissende tint toe te voegen steekt al het plantengroen nog mooier af! De grijsblauwe bank, geïnspireerd op de duizenden blauwe kleurschakeringen van de lucht, en het verzinkte plantenrek laten een prachtig contrast ontstaan tussen al dat weelderige groen!

vtwonen Stijl Studio Landelijk fauteuil

Het ultieme buitengevoel met rotan en zink

Een instant buitengevoel maak je helemaal compleet met rotan accenten en de zinken plantenwand! De bijzondere verlichting in vtwonen Stijl Studio Landelijk springt direct in het oog én past perfect bij deze landelijke woonstijl waarin de liefde voor natuur belangrijk is. Zowel de hanglampen boven de eettafel als de grote, ronde bamboe wandlampen zijn duurzame lampen en daarmee een perfecte match met de vtwonen Stijl Studio Landelijk. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, ware kunstwerken én dus duurzaam: beter kan niet! 

Woonoplossing: groene binnentuin

Geen tuin of balkon? Met een uitbundige plantenexplosie tover je jouw interieur in een handomdraai om tot een groene binnentuin. Nieuwsgierig hoe je dit doet? Lees snel verder!

woonoplossing binnentuin

vtwonen Stijl Studio Landelijk exclusief bij Eijerkamp

Ontdek de vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Landelijk en de andere Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondag om 19.30 uur op SBS6.

interieuradvies afspraak maken

ontdek alle vtwonen make-overs

meer wooninspiratie