Skip to content
HAY AAC153 Soft Duo Bureaustoel
HAY AAC153 Soft Duo Bureaustoel
Vanaf 909.-
Vergroten
  • HAY AAC153 Soft Duo Bureaustoel
1/5
Item 1 of 5

HAY AAC153 Soft Duo Bureaustoel

Vanaf 909.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over HAY AAC153 Soft Duo Bureaustoel

HAY bureaustoel AAC153 Soft Duo is een design van ontwerper Hee Welling uit de geliefde About a Chair serie. De stoel laat zich kenmerken door de simplistische en bekende kuip met hoge rugleuning die elke keer weer voor een elegante uitstraling zorgt.

Bureaustoel Soft Duo heeft een zachte, foam gevulde zitting die voor subliem zitcomfort zorgt. Het uitnodigende silhouet van de stoel omarmt je wanneer wordt plaatsgenomen. De speelse duo-stoffering is naar wens uit te voeren in diverse stof en leer combinaties in verschillende kleuren. Deze unieke look maakt de stoel geschikt voor zowel zakelijke, openbare of particuliere ruimtes. De AAC153 is uitgevoerd met een gaslift waardoor het mogelijk is de stoel in hoogte te verstellen. De vijfbenige voet met wielen maakt de stoel praktisch en stijlvol.

Ervaar het comfort en ontdek de vele mogelijkheden van de AAC153 Soft Duo bureaustoel van HAY in onze woonwinkel in Zutphen!