Skip to content

HAY bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de HAY Studio's in onze winkels. Met interieuradvies van onze HAY experts.

hay design meubels
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

HAY studio's bij Eijerkamp

Scandinavisch design voor alledaags gebruik. Ontworpen door bekende designers en aanstormend talent in eigentijdse materialen. Ontdek de HAY collectie in de merkenstudio’s bij Eijerkamp.

adres & openingstijden
HAY merkenstudio's

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

HAY

HAY is een fris Scandinavisch merk dat zich onderscheid in moderne creaties met een verhaal. Het design wordt duurzaam en met een unieke vormgeving ontworpen en geproduceerd. Met een vleugje vintage, subtiele details en een vriendelijk prijskaartje zet HAY de trend. Ontdek de Scandinavische HAY stoelen, tafels, kasten, krukjes en accessoires in zachte pasteltinten bij Eijerkamp!

HAY: Scandinavisch, Deens design

Het in 2002 opgerichte merk HAY is een relatieve nieuwkomer in de design wereld. Een Deens merk dat design meubelen geïnspireerd uit de jaren 50 en 60 op de kaart zet. Het resultaat: modern met een vleugje vintage design, subtiele details en een vriendelijk prijskaartje. In 10 jaar tijd is HAY uitgegroeid tot een modern wereldmerk. De kracht ligt in het aansprekende design en de zeer goede kwaliteit, zoals de iconische HAY stoelen. Niet voor niets is HAY al met vele design-awards onderscheiden.

Ontwerpers Hay interieur design

Hay werkt met bekende designers, met ieder zijn eigen stijl. Samen zorgen ze voor de speelse uitstraling die het merk heeft. Hee Welling, Thomas Bentzen en Foersom & Hiort-Lorenzen zijn enkele gerenommeerde ontwerpers die met hun oog voor detail hun bijdrage mochten leveren. Ook het toonaangevende Nederlandse ontwerpers duo Scholten & Baijings past goed bij de fabrikant HAY. Ze staan bekend om hun stijl van minimalisme, verfijning en kleur.

Hay home design

HAY meubels bestaan onder meer uit design stoelen, zoals de unieke serie HAY about a chair (AAC). De series hebben diverse onderstellen, bekleding mogelijkheden en vele leuke kleuren. Vorm, functie en comfort zijn optimaal gecombineerd. Met de HAY banken, tafels, salontafels & bijzettafels, kussens, spiegels en diverse accessoires maakt u uw interieur compleet. Ontdek de complete collectie van HAY in onze HAY Stores in Zutphen & Veenendaal!

Lees meer