Skip to content
Henders en Hazel Avalon Ovaal Salontafel
Henders en Hazel Avalon Ovaal Salontafel
Vergroten
  • Henders en Hazel Avalon Ovaal Salontafel
1/3
Item 1 of 3

Henders en Hazel Avalon Ovaal Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Avalon Ovaal Salontafel

Salontafel Avalon van Henders en Hazel matcht goed binnen elk interieur. De ovale salontafel vervaardigd uit HPL en heeft een stalen kruispoot. Het blad in de kleur Drift Wood gecombineerd met de stalen poot geeft de tafel een stoere look. De Avalon is te verkrijgen in meerdere kleuren. De salontafel kan ook heel goed gecombineerd worden met de andere meubelen uit de Avalon serie van Henders en Hazel. 

Shop Avalon salontafel van Henders en Hazel online of bekijk de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640871
Breedte 60 cm
Hoogte 32 cm
Diepte 90 cm
Lengte 90 cm
Vorm Ovaal
Materiaal HPL
Kleur Driftwood
Kleur onderstel Zwart
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8720461093350
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer