Skip to content
HKliving Lobby Bank
HKliving Lobby Bank
Vergroten
  • HKliving Lobby Bank
1/6
Item 1 of 6

HKliving Lobby Bank

Levertijd: 1-2 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HKliving Lobby Bank

Bank Lobby van HKliving is een compact bankje dat je hal, slaapkamer of woonkamer in een handomdraai van extra zitplekken voorziet. Door zijn stijlvolle ronde vormen is de Lobby daarnaast niet alleen een functionele maar vooral ook een decoratieve aanwinst voor het interieur. Waar je ‘m ook plaatst in huis: het is ongetwijfeld een blikvangers in de ruimte.

Naast getoonde uitvoering in Naturel is Lobby van HKliving verkrijgbaar in diverse andere kleuren en dessins. Shop bank Lobby nu online of ontdek in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636387
Breedte 180 cm
Hoogte 45 cm
Materiaal 100% Polyester
Kleur Naturel
Merk HKliving
Woonstijl  Design, Klassiek, Landelijk, Modern, Retro, Scandinavisch
Barcode 8718921038447
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Lobby serie Bekijk ook Meer uit deze serie