Skip to content
Hülsta Multi Forma II Kast
Hülsta Multi Forma II Kast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Hülsta Multi Forma II Kast
1/9
Item 1 of 9

Hülsta Multi Forma II Kast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Hülsta Multi Forma II Kast

Hülsta wandkast MULTI-FORMA II

Het moderne en innovatieve kastsysteem MULTI-FORMA II is door zijn enorme veelzijdigheid uitermate geschikt voor individuele inrichtingen. Nieuwe frontdesigns en unieke tussenbouwelementen verlenen MULTI-FORMA II zijn bijzondere exclusiviteit. Als universeel kastsysteem kan MULTI-FORMA II wat vormgeving en uitvoering betreft met alle Hülsta slaapkamers en met praktisch elke interieurstijl worden gecombineerd.

MULTI-FORMA II wordt verrijkt met een ruimtesysteem dat evenals de huidige standaard aanbouwsystemen over alle sterke performancekenmerken (planningsmogelijkheden, uitvoeringen, speciale vervaardigingen etc.) beschikt. Bovendien biedt het ruimte- en nissysteem los verkrijgbare fronten, waardoor het inbouwen van de kleinste nis tot en met de meest royale inloopruimte mogelijk is. De vertrouwde en beproefde planningssystematiek van de basis- en aanbouwelementen van MULTI-FORMA II is tevens voor het ruimte- en nissysteem van toepassing – de aanpak ervan is daarom eenvoudig en comfortabel en biedt zekerheid bij het plannen.

MULTI-FORMA II is leverbaar in draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en een ruimtesysteem. MULTI-FORMA II is een maatwerkprogramma. Kom voor meer informatie naar de winkel.

Hülsta Multi Forma II Kast
Hülsta Multi Forma II Kast
Bekijk meer
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen