Skip to content

Janzen bij eijerkamp

Janzen Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Janzen

Janzen staat bekend om zijn heerlijke body- en badproducten. De onweerstaanbare geuren zijn allen puur en ongecompliceerd. Verwen uzelf na een drukke dag voor extra energie en ontspanning. 100% Dutch en met een eigentijds design. Beleef het Janzen-gevoel zelf, bestel online of bezoek Eijerkamp Zutphen voor het complete aanbod.

Janzen

De wereld van Janzen

Onweerstaanbaar en ontspannen; dat zijn de producten van Janzen. Het bad- en body merk staat voor puur, open en echt. De collectie bestaat uit huisgeuren in de vorm van diffusers, body-producten en badaccessoires. De producten stralen rust uit en geven energie. Een 100% Nederlands merk met een passie voor beleving.

Janzen bij Eijerkamp Zutphen

Bij Eijerkamp in Zutphen heeft u een ruime keuze uit de collectie van Janzen, die u nu ook eenvoudig online kunt bestellen. Een collectie die bestaat uit onweerstaanbare geuren met een strak design en een ingetogen prijs. Naast de zachte body-producten heeft Janzen ook heerlijke geurende parfumkaarsen en diffusers. Ontspan en geniet van deze stijlvolle geuren. Verwen uzelf met deze heerlijke producten. Kom tot rust na een drukke dag en neem de tijd voor uzelf. Of geef een Janzen product cadeau. Het gevoel van wellness, in uw eigen badkamer.

Lees meer