Skip to content
Leolux Callas Eetkamerstoel
Leolux Callas Eetkamerstoel
Vanaf 695.-
Vergroten
  • Leolux Callas Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Leolux Callas Eetkamerstoel

Vanaf 695.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Callas Eetkamerstoel

Ervaar Leolux eetkamerstoel Callas in onze twee complete Leolux Select Stores en ontdek de vele mogelijkheden! Geïnspireerd op de expressie van een van de meest beroemde operazangeressen van na de 2e Wereldoorlog: Maria Callas. Eetkamerstoel Callas is ontworpen door designer Frans Schrofer (1956), bekend om zijn sculpturale vormen, gebruik van de beste materialen en aandacht voor ergonomisch comfort. Creëer uw ideale Leolux model door de voorzijde en achterzijde afzonderlijk van elkaar te bekleden. Bijzonder detail is de siernaad op de zitting en rugleuning van de stoel, die doorloopt in een sierlijke rits aan de achterzijde.

Uitvoeringen
Voor de bekleding heeft u keuze uit diverse hoogwaardige leer- of stofsoorten. Het opvallende organisch gevormde onderstel van de Callas stoel is ook leverbaar met een slede onderstel. Ook kunt u de rits op de achterzijde laten vervangen voor een ambachtelijk geregen siernaad. Ontdek de mogelijkheden van de Leolux Callas stoel in onze winkels!

Leolux Callas Eetkamerstoel
Leolux Callas Eetkamerstoel