Skip to content
Leolux Caron Barkruk
Leolux Caron Barkruk
Vanaf 650.-
Vergroten
  • Leolux Caron Barkruk
1/22
Item 1 of 22

Leolux Caron Barkruk

Vanaf 650.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Caron Barkruk

Barkruk Caron van Leolux is een ontwerp van Frans Schrofer (2018), waarmee Schrofer tafelen aan een bartafel naar een hoger niveau tilt. Deze strakke en verfijnde barstoel is voorzien van subliem zitcomfort en tevens een lust voor het oog. Subtiele rondingen waar Leolux om bekendstaat komen samen met een slank frame waarop Caron staat. 

Dankzij talloze keuzemogelijkheden stel je barstoel Caron volledig naar wens samen. Zo is er keuze uit een lage (Caron One) of hoge (Caron Two) rugleuning, waarmee de stoel aan jouw comfortwensen voldoet. Caron is uit te voeren met twee verschillende frame hoogtes, in diverse epoxykleuren. Zo is de stoel geschikt voor aan een countertafel of bartafel. Op de achterzijde van de rug brengt een rits in Antique Silver of siernaad Artisan, die met de hand wordt aangebracht, de stoffering bij elkaar. Laat je informeren over alle stof- en leermogelijkheden waarmee je barkruk Caron afstemt op jouw smaak en interieurwensen. 

Bekijk alle mogelijkheden in onze Leolux Select stores in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Leolux Caron barstoel.

Leolux Caron Barkruk
Leolux Caron Barkruk