Skip to content
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Vanaf 3395.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Leolux Caruzzo Plus Fauteuil

Vanaf 3395.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Plus Fauteuil

Maak kennis met fauteuil Caruzzo: een bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer (1956) voor Leolux. De ontwerpen van deze designer staan bekend om de aandacht voor design en ergonomie, wat duidelijk zichtbaar is in Leolux Caruzzo fauteuil. Met model Caruzzo wist hij twee bekende design awards in de wacht te slepen.

De fauteuil is voorzien van een hoge rug en draaibare voet, waardoor de eigentijdse fauteuil een genot is om op te zitten én om naar te kijken. De fauteuil is vervaardigd uit hoogwaardig Corus-leer en afgewerkt met de unieke siersteek Artisan. Een bijzonder materiaal met een uniek verhaal, doordat het leer is afkomstig van de huiden van Limburgse Limousin runderen en lokaal wordt verwerkt tot schitterend natuurleer. 

Caruzzo is leverbaar in diverse hoogwaardige stoffen en leersoorten. Er is keuze uit twee soorten onderstellen: Original en Pure. Tevens is de fauteuil leverbaar met bijpassende hockers: Forte en Fine. 

Ontdek alle mogelijkheden voor deze uitvoering van de Caruzzo fauteuil van Leolux nu onze complete Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal of vraag een offerte aan. 

Prijs is als getoond in duurzaam geproduceerd Corus leer en (in combinatie met) Sivo stof.

Leolux Caruzzo Plus Fauteuil
Leolux Caruzzo Plus Fauteuil