Skip to content
Leolux Tampa Round Salontafel
Leolux Tampa Round Salontafel
Vanaf 455.-
Vergroten
  • Leolux Tampa Round Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Leolux Tampa Round Salontafel

Vanaf 455.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Tampa Round Salontafel

Salontafel Tampa Round van designer Norbert Beck voor Leolux is een elegant vormgegeven salontafel met een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen inzicht samen te stellen. Het tafelblad kan worden uitgevoerd in marmer of lak en vormt zo een uitgesproken contrast met het onderstel dat standaard wordt uitgevoerd in een zwarte poedercoat, maar optioneel ook uit te voeren is in elke andere Leolux epoxy-kleur.

Salontafel Tampa van Leolux is tevens verkrijgbaar in de vormen Bean en Ovo welke andere afmetingen hebben dan de Round uitvoering. Hierdoor zijn de drie modellen perfect met elkaar te combineren om zo een verrassende combinatie van vormen, materialen, hoogtes en diameters te creëren.

Optioneel is salontafel Tampa te complementeren met dienblad Troy voor extra afzetruimte. Het dienblad kan eenvoudig op het onderstel worden geplaatst.

Leolux Tampa Round Salontafel
Leolux Tampa Round Salontafel
Bekijk meer