Skip to content
Leolux Toveri Salontafel
Leolux Toveri Salontafel
Vanaf 695.-
Vergroten
  • Leolux Toveri Salontafel
1/17
Item 1 of 17

Leolux Toveri Salontafel

Vanaf 695.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Toveri Salontafel

Bewonder de ronde vormen van Toveri salontafel van Leolux! Ontwikkeld door het Scandinavische design duo Studio Truly Truly, speciaal voor het Nederlandse designmerk Leolux. Zij ontwierpen salontafel Toveri speciaal voor de Pulla bank, waardoor de ronde vormen uitstekend tot recht komen. De verbinding tussen het blad en de voetplaat blijven interessant om naar te kijken. Door het symmetrische ontwerp lijkt het net of de voet de schaduw van het tafelblad is. 

Toveri is beschikbaar met een massief eiken- of notenhout, lak of keramisch blad. Het onderstel is vervaardigd uit gepoedercoat epoxy. 

Ontdek salontafel Toveri binnenkort in onze Leolux Select Store bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1642854
Breedte 65 cm
Hoogte 32 cm
Diepte 50 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Hout
Kleur Nuit
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer