Skip to content
Montèl Dino Fauteuil
Montèl Dino Fauteuil
Vergroten
  • Montèl Dino Fauteuil
1/4
Item 1 of 4

Montèl Dino Fauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Montèl Dino Fauteuil

Ontdek het ultieme comfort en de warmste toevoeging aan jouw interieur met Montèl Dino. Deze prachtige draaibare fauteuil is niet alleen een lust voor het oog dankzij zijn sfeervolle bruine tint, maar biedt ook een uitnodigend en luxueus zitervaring. Het geheim achter het ongeëvenaarde comfort van de Dino ligt in de vulling van hoogwaardig koudschuim, dat een perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid biedt.

Geniet van de extra ondersteuning en ontspanning die de hoge rug van de Dino biedt. De strakke lijnen en de verfijnde stiknaad op de armleuningen geven deze fauteuil een eigentijdse uitstraling, die moeiteloos past in elk modern interieur. En als je op zoek bent naar ultieme luxe, is er zelfs de optie om het nekstuk te laten uitvoeren in leer, wat de Dino een extra vleugje elegantie geeft. Personaliseer jouw Montèl Dino naar jouw eigen smaak en stijl. Of je nu een andere kleur wilt of een andere bekleding verkiest, deze fauteuil is volledig te customizen om aan al jouw wensen te voldoen.

Laat jezelf wegzakken in ultiem comfort en geniet van het leven in stijl met Montèl Dino. De combinatie van luxe koudschuim, eigentijds design en aanpasbare opties maken deze fauteuil de perfecte keuze voor wie zoekt naar een plek om te ontspannen en te relaxen, zonder concessies te doen aan esthetiek en kwaliteit. Voeg een vleugje warmte en elegantie toe aan je huis met de Montèl Dino fauteuil.

Shop fauteuil Dino van Montèl nu online of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Montèl Dino Fauteuil
Montèl Dino Fauteuil