Skip to content
Montèl Futura Bank
Montèl Futura Bank
Vergroten
  • Montèl Futura Bank
1/7
Item 1 of 7

Montèl Futura Bank

Levertijd: 6-8 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Actie Montèl tot 500.- gratis extra opties

Ontvang nu in onze Montèl Stores bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal tot 500.- aan gratis extra opties cadeau bij aankoop van een Montèl (hoek)bank, fauteuil of stoel. Kies bijvoorbeeld uit een gratis sierkussen, luxer zitcomfort, comfortabele verstellingen of maximale bescherming.

Bijvoorbeeld:

  • Bij besteding van 1000.- ontvang je 50.- korting;
  • Bij besteding van 1500.- ontvang je 100.- korting;
  • Bij besteding van 2000.- ontvang je 150.- korting;
  • De korting loopt op tot maximaal 500.-. 
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Futura Bank

Futura bank uit de collectie van Montèl is een stijlvolle toevoeging voor in je interieur. De bank wordt gekenmerkt door het doorgestike patroon en hoge armleuningen en wordt gedragen op een rank metalen onderstel, waardoor de bank een ruimtelijke uitstraling krijgt. Niet alleen is de bank een ware eyecatcher, de bank is ook gemaakt met focus op milieuvriendelijkheid. Zo is voor het frame verantwoord hout gebruikt, heeft de vulling een internationaal veiligheidskeurmerk en bestaat de subtiel mosterdkleurige stof voor de helft uit gerecyclede plastic flessen. 

Shop bank Futura uit de collectie van Montèl of vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1669586
Breedte 251 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 99 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 63 cm
Materiaal Stof
Kleur Mustard
Merk Montèl
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer