Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Petite Friture Vertigo Nova Hanglamp
Petite Friture Vertigo Nova Hanglamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova Hanglamp
1/8
Item 1 of 8

Petite Friture Vertigo Nova Hanglamp

Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova Hanglamp

Hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture is een ontwerp van Constance Guisset en is een aanvulling op de welbekende Vertigo collectie. Het verfijnde design bestaat uit een grote organische vorm met grafische lijnen die op een bol van handgeblazen glas ligt. Door ingebouwde LED-technologie geeft de lamp zacht licht af. Het lichte gewicht van de lamp zorgt ervoor dat deze mee gaat met de lichtstromen van de ruimte waarin deze hangt, zo ontstaat er iedere keer een ander schaduwspel op muren en deuren.

Vertigo Nova is als hanglamp verkrijgbaar in drie formaten en in de kleuren wit en zwart, maar ook als wandlamp en vloerlamp. Shop hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619309
Breedte 110 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl  Design
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.25. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer