Skip to content

Kasten In de SALE

Profiteer van kortingen tot 70% in onze Eijerkamp Outlet in Zutphen. Bekijk hier een selectie!

Eijerkamp SALE winter 2024
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Voordelig opbergen met outlet kasten

Profiteer in onze kasten outlet van extra hoge kortingen op opbergers van alle bekende woonmerken in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en onze Eijerkamp outlet in Zutphen! Weg = weg, dus wees er snel bij!

Opbergers uit de outlet voor ieder budget

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle opberger van een toonaangevend design merk of een modulaire kast voor een kleiner budget: in de sale bij Eijerkamp vind je het allemaal! Van modulaire opbergsystemen tot zwevende tv-meubels en van open vakkenkasten tot royale, robuuste vitrinekasten met glazen deuren: in onze sale vind je gegarandeerd een opbergmeubel passend bij jouw budget en woonwensen aansluit!

Van stoere, industriële outlet kasten tot luchtige vakkenkast

Of je nu helemaal weg bent van de Scandinavische woonstijl of juist de voorkeur hebt voor robuust & stoer: in de Eijerkamp sale vind je talloze kasten, passend bij ieders interieurstijl. In een landelijke woonstijl voelt een opberger in levendig, warm hout zich helemaal thuis terwijl in een Scandinavisch interieur een witte kast met glazen deurtjes perfect tot zijn recht komt. Of maak een statement met een opvallende, goud afgewerkt kastje in een licht interieur. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!  

Shop sale kasten bij Eijerkamp

Bekijk nu een selectie van onze sale kasten online of kom langs in onze outlet in Zutphen of onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de complete collectie opbergers uit de sale te bekijken en shop jouw favoriet!

Lees meer