Skip to content
Studio HENK Flyta Eettafel
Studio HENK Flyta Eettafel
Vanaf 2269.-
Vergroten
  • Studio HENK Flyta Eettafel
1/12
Item 1 of 12

Studio HENK Flyta Eettafel

Vanaf 2269.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Flyta Eettafel

Studio Henk ontwierp exclusief voor Eijerkamp eettafel Flyta, een nieuw ontwerp uit de collectie van het Amsterdamse design merk en alleen te verkrijgen bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.
Okke Albers, Director en oprichter van Studio Henk: ‘Mijn broer en ik zijn Studio Henk (de naam refereert naar onze vader Henk) 5 jaar geleden gestart vanuit onze eigen behoefte aan een modern tafelconcept met ruime keuze in maten, onderstellen en afwerkingen. Inmiddels ontwerpen en produceren we met een groot team onze eigen tafels, stoelen en fauteuils met materialen uit Europa en zoveel mogelijk uit Nederland, daar zijn we trots op. Nooit eerder hebben we een exclusief model ontworpen maar we vonden het een eer om dat voor Eijerkamp te doen.’

Het blad van eettafel Flyta, Zweeds voor ‘zweven’, lijkt op het frame te rusten maar als je goed kijkt dan zie je dat het blad zweeft. Design tafel Flyta heeft de herkenbare Studio Henk signatuur, het afgeronde blad, welke als rechthoek, plat ovaal of rond op maat gemaakt wordt. In alle materialen uit de Studio Henk collectie zoals eiken- of walnoot hout en mooie kleuren onderhoudsvriendelijk Fenix. Flyta is zowel met een wit als zwart stalen onderstel te verkrijgen. Stel je eigen eettafel Flyta nu exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal volledig naar wens samen.
Studio HENK Flyta Eettafel
Studio HENK Flyta Eettafel
Meer uit de Flyta serie Bekijk ook
Meer uit de Flyta serie Bekijk ook