Skip to content

Tempur dekbedden

Ontdek alle Tempur dekbedden in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Tempur dekbedden eijerkamp

  Tempur dekbedden

  Heerlijk slapen doe je onder een Tempur dekbed. Doordat de dekbedden zich aan je lichaamstemperatuur aanpassen, heb je het ’s nachts nooit te warm of te koud hebt. En alle Tempur producten hebben sinds 1996 de officiële ´Certified Space Technology´ zegel. De collectie bekijken of slaapadvies nodig? Ontdek alle Tempur dekbedden in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of online op Eijerkamp.nl!

  Comfortabel slapen onder een Tempur dekbed

  In onze Tempur Studio’s vind je verschillende Tempur dekbedden met ieder hun eigen kenmerken. Maar alle dekbedden zijn van 100% katoen en hebben een vulling van ganzendons voor heerlijk zacht comfort. En de hoes en vulling hebben een Space technologie Fresh Treatment ondergaan, wat de dekbedden op natuurlijke wijze zijn voorzien van een antibacterieel effect. Wordt uitgerust wakker na een heerlijke nacht onder jouw Tempur dekbed.

  Mix en match Tempur dekbedden, kussens en meer

  Combineer jouw dekbed met één van de stijlvolle bedden of boxsprings uit de collectie van Tempur in gewenste afmeting, kleur en materiaal en maak het af met een heerlijk Tempur hoofdkussen. Ga voor een royale boxspring met tweepersoonsdekbed en Tempur hoofdkussens die zich naar jouw lichaamscontouren vormen of kies een compact eenpersoonsbed en –matras in de gewenste hardheid. Doordat de bedden, matrassen en dekbedden van Tempur leverbaar zijn in diverse afmetingen, passen ze in iedere slaapkamer.

  Shop Tempur bij Eijerkamp

  Ontdek alle Tempur dekbedden en alle andere bekende slaapmerken onder één dak bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal of bekijk ze nu online. Tijdens de 12 minuten durende ruimtereis in onze Space Cabin in de Tempur Studio ervaar je wat Tempur voor jou en je gezondheid kan betekenen. Advies nodig? Kom proef liggen en vergelijk diverse dekbedden in onze Slaap Experience Centers in Veenendaal en Zutphen. Onze deskundige slaapadviseurs informeren je tijdens een persoonlijk slaapadvies graag over alle mogelijkheden en helpen je bij het vinden van jouw perfecte Tempur dekbed. Ontdek alle Tempur dekbedden nu bij Eijerkamp!

  Lees meer