gratis verzending vanaf € 500
Tom Dixon Wingback Fauteuil
Tom Dixon Wingback Fauteuil
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Tom Dixon Wingback Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Tom Dixon Wingback Fauteuil

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Tom Dixon Wingback Fauteuil

De Wingback fauteuil van Tom Dixon is geïnspireerd op de traditionele 17e eeuwse ballon-achtige archetypen in Britse clubs. Uit zes verschillende prototypes is uiteindelijk de Wingback de winnaar geworden en in 2007 op de markt gebracht. In 2015 is de stoel aangepast om het sublieme comfort nog beter te waarborgen en het bijzonder opvallende silhouet meer kracht bij te zetten. De vleugels van de fauteuil bieden aangename akoestische bescherming zodat men zich echt even kan afsluiten van de buitenwereld.

Fauteuil Wingback van Tom Dixon is verkrijgbaar in talloze stoffen, kleuren en met diverse pootsoorten. Ontdek alle mogelijkheden van de Wingback fauteuil van Tom Dixon in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1605268
Breedte 74 cm
Hoogte 128 cm
Diepte 97 cm
Materiaal Stof
Kleur zwart
Merk Tom Dixon
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000404499
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer van dit merk Tom Dixon Meer van dit merk