• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Lichtbronnen

Lichtbronnen

Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn er in diverse soorten en maten, voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig verkiezen veel mensen een LED lamp boven een gloeilamp. LED verlichting is namelijk duurzaam en heeft een lange levensduur. Bepaal de ruimte die verlicht moet worden en de sfeer die u wil creëren. Onze experts adviseren u graag! Lees verder >

Lichtbronnen: sfeervolle en functionele verlichting

Lichtbron voor elke lamp

Lichtbronnen zijn er in vele soorten en maten.Bij Eijerkamp vindt u zowel sfeervolle als functionele verlichting voor elke lamp en elke ruimte. Zoals een LED-lamp, gloeilamp, halogeenlamp of kooldraadlamp, met ieder een eigen lichtsoort en sterkte. Of u nu specifiek licht wil creëren met een tafellamp, of veel licht nodig heeft in de hanglamp van de hal. Bij Eijerkamp vindt u lichtbronnen van fel wit licht tot warm sfeervol geel licht.

Wat voor soort verlichting?

Welke lichtbron is geschikt voor welke ruimte? Een halogeenlamp geeft direct veel licht, ideaal voor een ruimte waar fel licht gewenst is, zoals in de badkamer of keuken. Toch liever een wat warmere sfeer in de ruimte creëren met een warme, gele lichtbron? Plaats dan de ouderwetse gloeilamp in de lamp. Aangezien de gloeilamp veel energie verbruikt, wordt er tegenwoordig vaker gekozen voor een LED-lamp of spaarlamp. Deze lichtbronnen zijn veel zuiniger in verbruik, hebben een lange levensduur en zorgen voor hetzelfde soort licht.

Lichtbronnen van diverse merken

Bij Eijerkamp kunt u tevens terecht voor de Philips Hue lampen. Een complete set van lichtbronnen die u door het hele huis kan verspreiden en vanuit een centraal punt kan bedienen, zelfs met uw telefoon of tablet!  Daarnaast kunt u zelf de sfeer in de ruimte creëren door de verschillende kleuren en sterktes licht. In onze Huiscollectie vindt u prachtige lichtbronnen die zelfs zonder lampenkap een eyecatcher in het interieur zijn, zoals de kaarsvormige lamp!

Lichtbronnen kopen bij Eijerkamp

Graag een lichtbron online bestellen? Houd dan rekening met een aantal punten; de fitting van de lamp, het aantal watt dat de lamp kan hebben en de lumen. Uiteraard helpen we u hier graag bij! Bestel de ideale lichtbron eenvoudig online!