Skip to content

Vacature Afstudeerstagiaire IT Zutphen

Fulltime (40 uur)

Ben jij een enthousiaste HBO- of WO-student en op zoek naar een afstudeerstage waar jij echt impact kan maken? Wil jij jouw IT-kennis inzetten om een volledig nieuw online dashboard te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wat ga je doen?

Jij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons online dashboard! In dit dashboard willen we onze data (KPI’s en rapportages) inzichtelijk hebben. Zo kunnen onze managers live zien hoe de organisatie, of een geselecteerde afdeling, presteert. Samen met jouw stagebegeleider bedenk je wat relevant is voor de organisatie en krijg je volledige vrijheid om met ideeën te komen en deze te testen.

Wie ben jij?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van IT;
  • Je bent vanaf september 2023 beschikbaar;
  • Je vindt het leuk om data in te duiken en bent gemotiveerd je afstudeeropdracht tot een goed einde te brengen!

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en leerzame afstudeerstage bij een professioneel familiebedrijf met een open en informele cultuur;
  • Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team met ruimte voor eigen inbreng;
  • Een stagevergoeding van €300,- netto per maand;
  • En.. een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO)!

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Afstudeerstage IT' graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.