• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Woonstijl Retro

Woonstijl Retro

Een samenkomst van bijzondere materialen, inspirerende contrasten en gedurfde kleuren: kom binnen in het woonhuis van de jaren ’70 in de woonstijl retro!

Elegant retro interieur met opvallende details

Laat je meenemen door de glamour van deze elegante woonstijl met ranke vintage meubels, opvallende designitems en in het oog springende details: de cognacleren fauteuil heeft een gecapitonneerde zitting en de uitnodigende bank in een diep donkergroene tint heeft een retro knipoog door zijn ranke, zwarte onderstel. De iconische opbergkast van Pastoe in basalt doorbreekt de vele glooiende lijnen in de retro woonstijl en aaibare accenten in lichtroze creëren een zachte en uitnodigende sfeer!

Woonstijl Retro

In 5 stappen naar een retro interieur:


Stap 1:
Kies voor diepe kleuren zoals donkerblauw, flessengroen en bordeaux rood in combinatie met zachte poedertinten zoals blozend roze.

Stap 2:
Ga voor bijzondere mix van materialen: mix donker walnoothout, ribstof, kruk, keramiek, vilt, fluweel, marmer en webbing. Niets is te gek!

Stap 3:
Met ronde organische meubels op pootjes geef je de retro woonstijl een elegante sfeer en houd je de woonruimte ruimtelijk en luchtig.

Stap 4:
Maak de retro woonstijl helemaal van nu met strak vormgegeven tijdloze Scandinavische design meubels en opvallende designverlichting.

Stap 5:
Voeg gerookt glaswerk, vintage keramiek en goudkleurig brass toe voor een retro touch in de retro woonstijl!

Woonstijl Retro