Skip to content

Oosters interieur

Waan je met een palet van roze en aardse kleuren, handmade accessoires en een eclectische mix van traditionele en statement design meubels, in de nauwe straatjes van Marrakesh!

Blozende muren & kobalt blauw

Een gedurfde mix van statement design meubels en traditionele handmade woonitems vormt een uitnodigend geheel tussen de oude muren in blozend roze en aarde specerijtinten die zo kenmerkend zijn voor Marokko. Voor contrast in dit verder harmonieuze kleurenpalet zorgt de felle kobalt zitbank Collar, met royale zit- en rugkussens, in matte kortharige velvet Kvadrat stof. Deze trendkleur uit de jaren ’70 maakt in 2022 een heuse comeback in dit oosterse interieur!

Traditioneel & gerecyclede handgemaakte meubels

Restmaterialen krijgen een tweede leven in de volledig gerecyclede teakhout eetset welke spannend wordt door het materiaalgebruik: het hout van de eettafel afkomstig van eeuwenoude huizen, hierdoor is ieder exemplaar uniek. De zitting van de eetkamerstoelen is handgeweven volgens eeuwenoude technieken. Voor koelte zorgt de felle kobalt designlamp in de vorm van een hoed. Vondsten van verre reizen, zoals de zwarte kast met handgemaakte houtsnij deuren, maken dit oosterse interieur persoonlijk.

XXL loungehoek in Marokkaanse sferen

Liggen, luieren en loungen: een tweede zithoek (met lekker veel zitplekken!) is gecreëerd met een XXL loungebank met losse kussens van HouseHold Hardware. Handgemaakt in Marokko van veelal hergebruikte materialen stel je uit losse elementen je eigen elementenbank samen. Met een speelse mix van poefs, salon- en bijzettafels wordt deze extra zithoek multifunctioneel. Van speelhoek voor de kinderen tot borrelplek en met mooi weer verplaats je deze loungehoek naar buiten!

Op de oude terracotta muren van levensecht fotobehang geven de kunstwerken van toonaangevende (inter)nationale fotografen een kijkje in het oude Marokko. De rijke visgraat PVC-vloer geeft allure aan dit wereldse interieur en blendt mooi in met de warme houtkleur. Aardse tinten met specerijtonen van kaneel en kerrie geven diepte aan dit oosterse kleur- en materiaalpalet!

interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Ontdek alles voor een oosters interieur

Ontdek alle meubels voor een oosters interieur van alle bekende merken bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design!

winkels & openingstijden bekijk alle woonstijlen
Eijerkamp woonwinkels