Skip to content
Bodilson Right Eetkamerbank
Bodilson Right Eetkamerbank
Vanaf 839.-
Vergroten
  • Bodilson Right Eetkamerbank
1/13
Item 1 of 13

Bodilson Right Eetkamerbank

Vanaf 839.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bodilson Right Eetkamerbank

Neem plaats op eetkamerbank Right van Bodilson en geniet comfortabel van een avond lang tafelen in goed gezelschap. Deze modern vormgegeven eetkamerbank, die door zijn ranke metalen onderstel een luchtige uitstraling heeft, biedt een heerlijk zitcomfort en is door zijn eindeloze mogelijkheden moeiteloos te combineren met iedere eettafel.

Met de keuze uit diverse elementen is het aan jou of je kiest voor een lange rechte eetkamerbank of juist voor een model dat met een halfronde hoekzit de eettafel knus omarmt. Naast getoond model in stof Espresso, is eetkamerbank Right van Bodilson verkrijgbaar in diverse stofsoorten en kleuren. Ontdek deze Scandinavische eetkamerbank en de eindeloze mogelijkheden nu in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je adviseren!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1666738
Breedte 220 cm
Hoogte 83 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 46 cm
Materiaal Stof Costo
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Espresso
Kleur onderstel Black
Merk Bodilson
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer