Skip to content
Design on Stock Bloq Bank
Design on Stock Bloq Bank
Vanaf 2099.-
Vergroten
  • Design on Stock Bloq Bank
1/20
Item 1 of 20

Design on Stock Bloq Bank

Vanaf 2099.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Bloq Bank

Bank Design on Stock Bloq is strak aan de buitenzijde en zacht en comfortabel van binnen. De Bloq is ontworpen door de vakkundige topdesigner Roderick Vos (1965) in 2005, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Voor dit model gebruikte de designer natuurlijke materialen als 100% scheerwol en leder van Scandinavisch stierenhuid.

Van een eenvoudige vorm creëerde hij een unieke Design on Stock-bank met verfijnde en verrassende detaillering, zoals de slanke aluminium gepolijste pootjes en de grove armleuning die op een bijzondere wijze samen komt met de zitting van de bank.


Mogelijkheden:
De bank Bloq is leverbaar als bank, hoekbank, fauteuil, loveseat, met chaise longue en met bijpassend hocker. Daarnaast is de bank verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogwaardige materialen (stof en leer). Ook kunt u kiezen voor poten in de kleur 'dark' tegen een meerprijs.

Beleef het ultieme zitcomfort van Design on Stock Bloq bank en kom proefzitten in één van onze winkels!

Design on Stock Bloq Bank
Design on Stock Bloq Bank