Skip to content
Design on Stock Barrell 45 Poef
Design on Stock Barrell 45 Poef
Vanaf 509.-
Vergroten
  • Design on Stock Barrell 45 Poef
1/16
Item 1 of 16

Design on Stock Barrell 45 Poef

Vanaf 509.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Barrell 45 Poef

Poef Barrell 45 uit de collectie van Design on Stock is een ontwerp van Frederik Roijé, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Kenmerkend voor de ontwerpen van deze designer is het unieke lijnenspel. Deze is duidelijk zichtbaar bij Barrell. Deze kruk is geïnspireerd op de constructie van ouderwetse houten tonnen. Naast dat hij perfect is als bijzetter of extra zitplek, is deze hoge uitvoering zelfs te combineren aan de eettafel. De kruk is voorzien van zwarte kunststof poten die lijken te verdwijnen onder het meubel. Naast de getoonde uitvoering is Barell in diverse andere stof- en leersoorten verkrijgbaar en in verschillende afmetingen. Combineer verschillende uitvoeringen voor een speels geheel.

Ontdek alle mogelijkheden van poef Barell 45 van Design On Stock in onze woonwinkel in Veenendaal of vraag nu een online offerte aan! 

Design on Stock Barrell 45 Poef
Design on Stock Barrell 45 Poef