Skip to content
Eijerkamp Collectie David Opbergkast
Eijerkamp Collectie David Opbergkast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie David Opbergkast
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie David Opbergkast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie David Opbergkast

Het moderne eikenhouten woonprogramma David is leverbaar in vele mogelijkheden. David wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd en heeft een rustige uitstraling.

Het woonprogramma is leverbaar in tv-dressoirs, dressoirs, kasten, boekenplanken, salontafels en eetkamertafels. Strakke lijnen, eigentijds, modern, zwevend; dat is het programma David met zijn ongekende mogelijkheden. U heeft keuze uit diverse indelingen, drie verschillende deuren, vier verschillende onderstellen en de optie tot een hangend meubel.

Ook de afwerkingen zijn uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor geschraapte deuren en laden en voor groeven rondom het meubel. Omdat David een strak gelijnd en modern programma is passen slijtranden niet bij de uitstraling. De meubelen hebben standaard een lichte radius.

Ook kunt u een tip-on systeem laten plaatsen op de deuren en laden van de meubelen (met uitzondering van de laden van de salontafels). Dit systeem wordt gebruikt i.p.v. beslag. De deur of lade wordt door een zachte aanraking vanzelf geopend. Wij adviseren het tip-on systeem niet bij lichte kleuren met een matte aflak, omdat er door de aanrakingen snel zichtbare glimplekken ontstaan.