Skip to content
Eijerkamp Collectie Longline Draaideurkast
Eijerkamp Collectie Longline Draaideurkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Longline Draaideurkast
1/9
Item 1 of 9

Eijerkamp Collectie Longline Draaideurkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Longline Draaideurkast

Kledingkast Longline vindt zijn plek in iedere woonstijl; van landelijk tot modern. Met de vele functies en innovaties van de kast, zoals de zelfsluitende laden of de gedempte en geluidloze draaideuren geniet je nog meer van deze multifunctionele kast.

Stel naar wens samen
De Longline is leverbaar in diverse breedtematen: vanaf 52 cm tot 304 cm met een hoogte van 220 cm. Door middel van het elementensysteem is de kast eindeloos uit te breiden. Denk hierbij aan zelfsluitende laden en gedempte geluidloze draaideuren. Alles is mogelijk! De romp is uit te voeren in de kleuren zwart, crème, metaal, eiken- en notenfineer en te combineren met een frontkleur in diverse tinten. Tevens zijn de deuren uit te voeren in 12 glastinten of te voorzien van spiegels. Maak het ontwerp van de kast compleet met een keuze uit verschillende handgrepen.

Tegen een meerprijs is optioneel professionele montage mogelijk. Laat je adviseren over de mogelijkheden van de Longline draaideurkast in ons Slaap Experience Center in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1564742
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000353872
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer