gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Ethnicraft N701 Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Ethnicraft N701 Fauteuil

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Ethnicraft N701 Fauteuil

Ethnicraft Fauteuil N701 is de perfecte stoel om heerlijk in te relaxen. Het nonchalante model met het opvallende design zit heerlijk comfortabel. Fauteuil N701 is vervaardigd uit een samenstelling van verschillende dichtheden polyurethaanschuim.

Getoond model past perfect bij een royale hoekbank en creëert eenvoudig een extra zitplek. Getoond model is uitgevoerd in stof in de kleur donkergrijs. De fauteuil is onderdeel van de N701 serie van Ethnicraft. Dit houdt in dat er verschillende mogelijkheden en uitvoeringen beschikbaar zijn.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597177
Breedte 180 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 80 cm
Materiaal Stof
Kleur bruin
Merk Ethnicraft
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de N701 serie Bekijk ook Meer uit deze serie