Skip to content

vtwonen make-over 1 voorjaar 2024

vtwonen stylist Fietje geeft het interieur van Dennis & Eva een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Exclusieve actie Blagoon Hanglamp & Hay Eetkamerstoelen

Profiteer van de exclusieve Eijerkamp actie in samenwerking met vtwonen om je eetkamer een make-over te geven. In de schijnwerpers staan de elegante Blagoon hanglamp nu met 20% korting en de stijlvolle HAY eetkamerstoelen met 80.- voordeel, twee bijzondere items die je eetruimte omtoveren in een plek van gezelligheid en stijl. Nu met aantrekkelijk voordeel, exclusief bij Eijerkamp.

Swipe voor het eind resultaat!

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Fietje Bruijn
vtwonen stylist
gezien op tv
Organische vormen & zachte materialen in woonstijl Soft Chique

“Door gebruik te maken van zachte materialen en organische vormen ontstaat er meer sfeer in de woonkamer. Het resultaat is een warm thuis in de levendige Soft Chique woonstijl, waarbij de Soof hoekbank een echte eyecatcher is. in de eetkamer zijn exclusieve specials gebruikt, waaronder de Blagoon hanglamp en de HAY eetkamerstoelen, alleen verkrijgbaar bij Eijerkamp. "

Kleurenpalet
 • Eijffinger Gilded behang
  Eijffinger
  Gilded
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa Spacious Grey
  Flexa
  Spacious Grey

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels